Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

priselasticitet

28. december 2011 af sashii

QD=3550-266P Ifølge min bog er priselasticitet -266. Hvorfor?


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. januar 2012 af emul0c

Priselasticiteten er forskellen i Q (eller P) ved én procent ændring i P (eller Q).


Svar #2
03. januar 2012 af sashii

...og er det ikke samme som; Ændring(Q)/Ændring(P)=-b = -266


Brugbart svar (2)

Svar #3
03. januar 2012 af emul0c

Formlen hedder:

εp = (∂Q / Q) / (∂P / P)


Skriv et svar til: priselasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.