Matematik

reducering

08. januar 2012 af ShadyRecords (Slettet)

-14-3 x -3 = 51???


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Isoler x og reducer.


Svar #2
08. januar 2012 af ShadyRecords (Slettet)

x= gange! (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man bruger tegnet · eller * som gangetegn.

Er det så

-14 -3·(-3)   ,

eller

(-14 -3) · (-3)   ?

Brug parenteser til at gøre opstillingen klar. Det er det sidste, som du har regnet ud.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2012 af Deeweext0 (Slettet)

FEJL INDLÆG


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvis du nu havde læst opgavestarters egen forklaring i #2, ville du vide, at der ikke er tale om en ligning, men om et gangestykke, som nævnt i #3.


Svar #6
08. januar 2012 af ShadyRecords (Slettet)

I opgaven står der: -14 -3 (-5 + 2) =     -14 - 3 · -3 = 51? Eller hvad?:-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. januar 2012 af Deeweext0 (Slettet)

Andersen11 da jeg begyndte at skrive min besvarelse af opgaven var de eneste to indlæg dit (#1) og hans (#0). Derfor var min antagelse om at han mente en reducerings opgave som overskriften lagde an til og "-14-3 x -3 = 51". Hvilken var det eneste han skrev, og hvilken i sig selv er en helt normal reduceringsopgave, så jeg løste den som sådan. Derfor var min besvarelse (på trods af en lille regnefejl som jeg rettede) 100% nøjagtig, indtil jeg lagde besvarelsen ind, opdaterede og så at der var kommer flere indlæg som forklarede at han ikke mente reducering, og at han ikke mente x.


Svar #8
08. januar 2012 af ShadyRecords (Slettet)

Hun*


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det er så

-14 -3·(-3) = -14 +9 = -5

det er jo kun -3 , der skal ganges med (-5 + 2) .


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.