Matematik

Overnatning i København, OPG.5,

08. januar 2012 af Kalpana (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 

Nogen der har lavet denne opgave? Er den rigtig udregnet???

 

5.5 Beregn, hvor mange overnatninger turistforeningen ønsker der skal være i 2015.
     

4827832/100=  48278, 32* 45=2172524,4 + 4827832=7000356,4 Overnatninger


Brugbart svar (3)

Svar #1
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Formuler hele opgaven, hvis du vil have hjælp med den.


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. januar 2012 af Whut (Slettet)

Du har kun vist os dine mellemregninger uden at informere os om hvad og hvad tallene er.


Brugbart svar (2)

Svar #3
08. januar 2012 af Zalam (Slettet)

Vi kan ikke vurdere noget som helst når vi ikke kender opgaven, eller hvor du har tallene fra.


Svar #4
08. januar 2012 af Kalpana (Slettet)

Måned     Antal Overnatninger i 2007

  Jan           240242                 Turistforeningen ønsker, at antallet af overnatninger stiger med 5 procent om året.

  Feb          267052                  5.5 Beregn, hvor mange overnatninger turistforeningen ønsker der skal være i 2015.
                                                   4827832/100=  48278, 32* 45=2172524,4 + 4827832=7000356,4 Overnatninger

  Mar           307721

Apr            357052

Maj            439711

Jun            473281

Jul              569813

Aug            609102

Sep            434709

Okt             414285

Nov             384715

Dec             330149

i alt            4827832


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Se svaret i din nyere tråd.


Skriv et svar til: Overnatning i København, OPG.5,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.