Matematik

hjælpp... til tangent!!

18. januar 2012 af BrainStorm (Slettet)

Hej alle sammen, 

jeg gik i stå i opgave 6, om hvordan man finder tangent ligning i den vedhæftede opgavesæt...

Plzz.. hjælp har virkelig brug for jeres hjælp.. :)

 

tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: 9decemberHF.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2012 af Kvadratrod (Slettet)

Benyt  y = f'(x0)·(x-x0)+f(x0), hvor x0 = 1 og f(x0) = 0

For at finde f'(x0) differentieres funktionen f(x).

Herefter

f'(1) = 0

...


Svar #2
18. januar 2012 af BrainStorm (Slettet)

vil svaret så være :

0 * (x-1) + 0 = y ?

 

tusind tak igen :)


Skriv et svar til: hjælpp... til tangent!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.