Matematik

Logistisk differentialligning

21. januar 2012 af Johan193 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skal på en eller anden måde finde c med solve eller desolve.

Funktionen:

N(t)=315/(1+c·e^(-0.0004·315·t))

Det vides at N(0)=198. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2012 af mathon

 

                       N(t) = 315/(1+C·e-0.0004·315·t)

                       N(0) = 315/(1+C·e-0.0004·315·0) = 198

                       1+C = 315/198 = (35/22) = 1,59091

                        C = (13/22) = 0,59091

.......

          solve(315/(1+c·e^(-0.0004·315·0))=198,c)

                                                             output: 13/22


Svar #2
21. januar 2012 af Johan193 (Slettet)

Tak, det giver mening


Skriv et svar til: Logistisk differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.