Matematik

Kvadratrod (regneregel?)

22. januar 2012 af Nomis90 (Slettet) - Niveau: A-niveau

(sqr(2))^13 = 2^2sqr(2)

 

Hvordan kommer man frem til dette? Er der en regneregl for rødder jeg har glemt :) ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

De to udtryk er ikke lige store.

(√2)13 = (21/2)13 = 213/2 = 26·√2 = 64·√2 ,

men

22·√2 = 4·√2


Skriv et svar til: Kvadratrod (regneregel?)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.