Matematik

Differentialligning

22. januar 2012 af Jacob:) (Slettet)

c'(t)+2,5*c(t) =0,1 

Hej jeg fået til opgave, at  løse overstående differentialligning med begyndelsesbetingelsen c(0) = 0,1. Jeg har bare ingen ide om hvad jeg skal gøre. 

på forhånd tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2012 af mathon

             

                         c(t) = Ce-2,5t + 0,04


Svar #2
22. januar 2012 af Jacob:) (Slettet)

Mathon hvordan er du kommet frem til det? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. januar 2012 af mathon

detaljer


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. januar 2012 af mathon

                         c(t) = 0,06·e-2,5t + 0,04


Svar #5
22. januar 2012 af Jacob:) (Slettet)

tak for hjælpen mathon :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. januar 2012 af Mariaass (Slettet)

HJÆLP! :-)

Jeg har en aflevering til i morgen, og jeg har svært ved fire af opgaverne i MATAB1, som lyder således

1. Linjerne m og n er parallelle. Linjen m går gennem A (3,4) og skærer x-aksen i (-6,0). Linjen n skærer y-aksen i (0,-3). Angiv en ligning for hver af linjerne m og n.

2. Skriv en ligning på formen y - y0 = a(x - x0) for den linje, der går gennem punkterne K (-3,10) og L (4,-1). Skriv derefter ligningen på formen ax + by + c = 0, idet a, b og c ønskes angivet som hele tal.

3. Tegn den rette linje, der har ligningen 3x - 2y - 8 = 0, ved at finde to punkter med hele koordinater på linjen. Angiv derefter dens hældning.

4. Linjen m1 har ligningen 3x + 4y - 28 = 0. Tegn linjen. Linjen m2 er parallel med m1 og går gennem punktet (4,6). Skriv en ligning op for m2.

Det haster ret meget med andre afleveringer ved siden af, så det kunne være dejligt, hvis nogle havde tid til evt. at løse dem for mig eller give en uddybende forklaring.

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. januar 2012 af mathon

  @#6

   du må afvente svar i dine to andre tråde
   med samme indhold


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. januar 2012 af Mariaass (Slettet)

ok.. du er ikke til hjælp eller?


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.