Matematik

kvotient

22. januar 2012 af Hatten10 (Slettet)

Hej. jeg skal finde differentialkvotienten:

f(x)=(1+kvadratroden(x))3

Giver det. 3(1+kvadratoden(x))2 * (1/2x)(-1/2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du mener nok det korrekte; men der mangler lidt parenteser.

f(x) = (1 + √x)3 ,

f'(x) = 3·(1 + √x)2 · (1 + √x)' = 3·(1 + √x)2 · 1/(2√x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2012 af mathon

 

         f '(x) = (3/2)·(1+(x))2/√(x)

 


Skriv et svar til: kvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.