Matematik

integral

30. januar 2012 af Lillozz (Slettet)

∫_1^e?(3/x+2)dx=[ 3·ln(x)+2x]_1^e = 3· ln(e)+2·e - 3·ln(1)+2·1 

jeg er gået lidt i stå, er der nogen der vil hjælpe mig videre? Det er uden hjælpemidler. Jeg kan ikke så godt li' ln og e. HJÆLP!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2012 af Walras

ln(e)=1 og ln(1)=0. Det SKAL du kunne huske. Og lær så i øvrigt at ELSKE ln, det er en fantastisk funktion.


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.