Matematik

Mat :( Cosinus

31. januar 2012 af Natasha94 (Slettet) - Niveau: C-niveau


formlen: b2=a2+c2-2+a+c+cos(B)

62=42+7,22-2*4*7,2*Cos(B)
36=51,84-57,6*cos(B)
36=67,84-57,6*cos(B)

Men kan ikke komme vidre :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du mener sikkert cosinusrelationen

b2 = a2 + c2 -2ac·cos(B)

Isoler cos(B) af formlen

cos(B) = (a2 + c2 -b2)/(2ac)

Brug redigeringsfaciliteterne til at gøre det lidt mere overskueligt.


Svar #2
31. januar 2012 af Natasha94 (Slettet)

Længde a = 4 cm . b=6 c=7,2

Og relationen jeg skal bruge er denne:
b2=a2+c2-2*a*c*cos(B)

Kan bare ikke komme vidre da jeg ikke har mine redigeringsfaciliteter!


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. januar 2012 af SuneChr

# 2    Jo, enhver der er på Studieportalen, har redigeringsfaciliteterne til rådighed. "Opret svar" x2 x2 Ω


Brugbart svar (1)

Svar #4
31. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så beregn cos(B) ved at indsætte i udtrykket i #1.


Skriv et svar til: Mat :( Cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.