Matematik

flyve tid

01. februar 2012 af chri273u (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg skal beregne flyvets gennemsnitsfart i timen. Flyvet flyver fra en by til et land og det flyver 3500 km. og det tager 4 timer. og 40 min. Hvordan skal jeg regne det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2012 af PeterValberg

afstanden divideret med den forbrugte tid

4 timer og 40 min er det samme som 4 2/3 timer eller 14/3 timer

gennemsnitsfart = 3500/(14/3) = (3500·3)/14 = ???? km/t

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: flyve tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.