Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

differentiering for 1. ordens reaktion

09. februar 2012 af Callejuhl (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået til opgave bevise løsningen til en differentialligning. Jeg skal bevise at denne løsning [A] = [A]0 * e^(-kt) er den rigtige løsning til : K * [A] = -d[A] / dt


Så jeg er igang med at differentierer løsningen. jeg ved at den differentieret skal give k * [A]
men hvordan kommer jeg fra [A] = [A]0 * e^(-kt) til k* [A]??

På forhånd tak :) 


Skriv et svar til: differentiering for 1. ordens reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.