Matematik

logistisk vækst

14. februar 2012 af ALRT (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med noget logistisk vækst, der hedder y'/y=b-ay  som kan omskrives til  y'=y(b-ay)  og  y'=ay((b/a)-y) = ay(M-y)

Er der nogen, der kan forklare mig den sidste omskrivning trin for trin, for jeg forstår ikke hvordan man får y'=ay((b/a)-y)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2012 af nielsenHTX

man sætter a uden for en parentes y'=y(b-ay) ⇔  y'=ay((b/a)-y)      , a≠0

 


Skriv et svar til: logistisk vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.