Andre fag

Introduction Fluid Mechanics Solution 2.16

15. februar 2012 af jaah88 (Slettet)

hvem har svar til den?=

Vedhæftet fil: Billede2456.jpg

Brugbart svar (2)

Svar #1
19. februar 2012 af peter lind

Fin strømfunktionen ψ(x,y) af ∂ψ/∂x = -vy og ∂ψ/∂y = vx. En strømlinje er bestemt af ψ(x,y) = konstant


Skriv et svar til: Introduction Fluid Mechanics Solution 2.16

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.