Engelsk

dobbelt ll

15. februar 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Min lærer har skrevet, at man skriver dobbelt ll, hvis man citerer flere linjer i et essay. Er der nogen, der kan give mig et eksempel på det?

Er det noget a la de ther: (p.26.ll.2-5)


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2012 af Stygotius (Slettet)

Det er rigtigt nok. På samme måde skriver man pp. for at angive flere sider.

Eks.

l.25 = linje 25

ll. 25-27 = linjerne 25-26-27

p. 23 = side 23

pp. 23-25 = siderne 23-24-25


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2012 af rakijovic

Stygotius, postojani,

A question asked in all sincerity: what do ll. and pp. stand for, respectively? I strongly suspecty we're in the Latin department on this one, and I do remember my teacher telling us way back in my glorious teenage days, but I can't for the life of me remember what these abbreviations stand for, let alone how they're to be read (aloud).

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Svar #3
16. februar 2012 af Sinimini (Slettet)

tak;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2012 af Stygotius (Slettet)

l. =  line  <  Lat. linea (sg.) [lain] -  ll. =  linae (pl.)  lines [lainz]   -from Lat. 'linum' = flax, .........originally  a thread of flax, i.e. a hair, a   line, a border 

p. = page  <  Lat. pagina (sg.)  [peid?]   -  pp. = paginae (pl.) pages [peid?iz]   -from Lat. 'pango'  = to beat,  .........from a strip of papyrus having been beaten flat so as to provide a surface to be inscribed.


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. februar 2012 af Stygotius (Slettet)

sorry, the word processing system can't render the sound at the end of 'page'


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. februar 2012 af rakijovic

Tako ili inace, gospode, hvala vam za vašu pomoc. :)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. februar 2012 af Stygotius (Slettet)

self hvala..............

ili inace ? sto  mislite ?


Skriv et svar til: dobbelt ll

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.