Matematik

Moms regning

23. februar 2012 af Rpattz8D (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.
Jeg er gået i stå på denne opgave, og jeg håber at i kan hjælpe mig.-
-Tak på forhånd.

Hvad er salgsprisen når prisen eksklusive moms er 338,- kr.?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2012 af nielsenHTX

momsen i Danmark er 25% så læg 25% til prisen altså

338*1,25


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2012 af PeterValberg

Prisen uden moms er 100%
du skal altså dividere dette beløb med 100 (for at finde 1%) og derefter gange med 125

eller lidt nemmere:

salgspris (inkl. 25% moms) = pris uden moms · 1,25 = 338·1,25 = 422,50 kr.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2012 af turok (Slettet)

Du skal bare gange 338 med 1,25, da momsen er 25%.


Skriv et svar til: Moms regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.