Matematik

differential

26. februar 2012 af Hatten10 (Slettet)

Hvordan bestemmer man f' (1) i denne : f(x) = x3 +2x +8


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af lunkente (Slettet)

Differentier f:

f'(x)=3x^2 +2

Indsæt x=1:

f'(1)=3(1)^2 +2

f'(1)=5


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2012 af SuneChr

Differentiér f(x)  ved at benytte        g(x) = xn    ⇒   g´(x)  =  n·xn-1   og indsæt 1 i stedet for x.

# 1  OK ,     så er der serveret.


Svar #3
26. februar 2012 af Hatten10 (Slettet)

hvordan differenterer man 6ln(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2012 af SuneChr

Du har sikkert en formelsamling indeholdende differentialkvotienter og integraler. Lærebogen må også indeholde dét, du efterlyser.  Konstanten/koefficienten 6 følger med ved differentiation.

# 5   Ja.


Svar #5
26. februar 2012 af Hatten10 (Slettet)

er det så bare, 6/x ?


Skriv et svar til: differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.