Matematik

Ubestemt integrale... Help!

28. februar 2012 af redbull,Allstar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Beregn integralet : ∫( (x^2+2) / (x) ) dx.

Jeg synes ikke selv at jeg kan finde frem til det rigtige svar.. Please help me! 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2012 af Ecc0 (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. februar 2012 af HaettemaageN (Slettet)

Eventuelt:

∫((x2+2) / (x)) dx = ∫(x2/ x)+(2/x) dx = ∫(x2/x) dx + 2 ∫(1/x) dx = ∫x dx + 2 ∫(1/x) dx

Kan du nu ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. februar 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
28. februar 2012 af redbull,Allstar (Slettet)

Arh selvfølgelig! mange tak for det Peter! 


Skriv et svar til: Ubestemt integrale... Help!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.