Matematik

Hjælp

01. marts 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg sidder med en opgave som jeg ingen ide har til at løse den...

Opgaven:

Omsæt disse sætninger til ligninger.

A. Hvis du ganger tallet med 3 og trækker 5 fra, får du 1.  = ??

b. hvis du trækker 200 fra tallet og ganger det med 10, får du 490. = ??

c. hvis du dividerer tallet med 3 og lægger 15 til, får du 15,5. = ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2012 af Jegvedingenting

A) 3x - 5 = 1

B) (x - 200) *10 = 490

C) (x/3) + 15 = 15,5

 


Svar #2
01. marts 2012 af Sidsel113 (Slettet)

okay tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.