Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Finde isokoster

04. marts 2012 af lufthansa (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har følgende information:

antal personale =1 til 8

Antal selvbetjeningskasser = 1 til 8

Antal betjeninger = Q

Jeg har tegnet Isokvanter for Q=27 pr time, Q=34 pr time og Q=64 pr time

Omkostningerne til en selvbetjeningskasse = 400 kr pr time

Timeløn til personale = 108 kr pr time

Gennemsnitsbetjeningen har en omsætning på 156,00 kr med dertil hørende variable omkostninger på 109,20 kr

Jeg skal finde isokosterne her ud fra. Jeg skal bare finde en som jeg så kan parallel forskyde til de to andre isokvanter.

Jeg ved at TC=r*K+w*L, men hvordan finder jeg plads til de variable omkostninger heri  ? Og hvordan finder jeg herefter en hældning og en skæring for min isokost.

Jeg håber HELT VILDT at nogen kan hjælpe mig!!!!!!!!!!!!!!!


Skriv et svar til: Finde isokoster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.