Matematik

Bevis integralregning

04. marts 2012 af studinen2012 (Slettet) - Niveau: B-niveau

∫c·f(x)  dx =c·∫f(x)  dx

Er der nogen der kan hjælpe med et bevis for ovenstående sætning? Eller har et link, der viser det? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2012 af NejTilSvampe

brug integrationsprøven.

Dvs. differentiér på begge sider.


Svar #2
04. marts 2012 af studinen2012 (Slettet)

Eh hvordan? :)


Svar #3
05. marts 2012 af studinen2012 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. marts 2012 af NejTilSvampe

∫ c·f(x)  dx = c·∫ f(x) dx

differentierer vi på begge sider får vi:

c*f(x) = (c* ∫ f(x) dx)' 

        = c*(∫ f(x) dx)'

        = c*f(x)

q.e.d.


Skriv et svar til: Bevis integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.