Matematik

Problemregning hjælppppppp

09. marts 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har en opgave som jeg ikke kan løse, håber i vil hjælpe, da jeg skal aflevere den om 2-3 dage.

Opgaven:

Parkens gartner bruger en græsslåmaskine med en bredde på 5 fod.  1 fod = 30,48 cm. 

1,5   Omregn græsslåmakinens bredde til meter?.

1,6   Vis en beregning for, hvor langt gartneren skal køre for at slå græsset?. 

 

Håber i vil hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2012 af PeterValberg

Maskinens bredde (i meter) = 5·(30,48/100) = 5·0,3048 = ???? meter

det andet delspørgsmål kan jeg ikke hjælpe dig med, idet der mangler
oplysninger om plænens længde og bredde (forudsat at den har form
som en firkant)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. marts 2012 af Sidsel113 (Slettet)

okay fint nok, tak for hjælpen .


Skriv et svar til: Problemregning hjælppppppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.