Matematik

Hjælpppppppppp !

14. marts 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har en opgave som jeg sidder med her som jeg slet ikke kan løse, håber i vil hjælpe så hurtigst så muligt. 

Opgaven:

1. 18a + (2b - 4a) =                  ???? 

2. 7b + 2a - (3a + 2b) =                  ??

3.  3a2 - 2 - a2 + 3 =                      ??

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2012 af PeterValberg

Hæv parenteserne, - husk at ved "minusparenteser" skal fortegnene
for alle led i parentesen ændres. Ved en "plusparentes" hæves (fjernes)
parentesen uden videre.
Derefter reduceres udtrykket.

Vi snupper opg. 2 som eksempel:

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2012 af Shaolina (Slettet)

1.: 14a + 2b

2.: 5b - a

3.: 2a2 + 1

 

 

 


Skriv et svar til: Hjælpppppppppp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.