Matematik
ubestemte integraler...
16. august 2005 af
Hamborg (Slettet)
Hey vil lige høre om jeg har forstået ubestemte integraler rigtigt:
S (x+1) * cosx dx
(produktregneregel)
= sinx * (x+1) - S sinx*1 dx
= sinx * (x+1) - cosx
= (sinx)^2 + sinx - cosx
S (x+1) * cosx dx
(produktregneregel)
= sinx * (x+1) - S sinx*1 dx
= sinx * (x+1) - cosx
= (sinx)^2 + sinx - cosx
Svar #1
16. august 2005 af Duffy
S (x+1) * cosx dx =
cos(x)+x*sin(x)+sin(x) + k =
cos(x)+(x+1)sin(x) + k
Duffy
cos(x)+x*sin(x)+sin(x) + k =
cos(x)+(x+1)sin(x) + k
Duffy
Svar #2
16. august 2005 af Hamborg (Slettet)
Okey, jeg havde skrevet fortegnet forkert af, men tak for hjælpen :)
Skriv et svar til: ubestemte integraler...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
