Matematik

meget vigtigt ligning:

21. marts 2012 af duveddikk (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan løser man ligningen

 

8-(3-2x) = 4(x+2) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2012 af mathon

                           8 - (3-2x) = 4(x+2)              på venstre side hæves en minus-parentes
                                                                      på højre side ganges ind i parentesen


Svar #2
21. marts 2012 af duveddikk (Slettet)

kan du forklare det med tal


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. marts 2012 af mathon


                          8 - 3 + 2x = (4x+8)


Svar #4
21. marts 2012 af duveddikk (Slettet)

ja ogs¨?


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. marts 2012 af mathon

 

                          8 - 3 + 2x = 4x + 8                           når plus-parentesen er hævet


Svar #6
21. marts 2012 af duveddikk (Slettet)

ja og hvad skal jeg så efter kan du ikk løse den ogs¨kan jeg løse mmine andre og se udfra hvordan du gør


Brugbart svar (1)

Svar #7
21. marts 2012 af mathon

                          8 - 3 + 2x = 4x + 8                           subtraher 2x 

                          8 - 3 = 2x + 8                                   subtraher 8

                          -3 = 2x                                              divider med 2

                         -(3/2) = x

 


Brugbart svar (1)

Svar #8
21. marts 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: meget vigtigt ligning:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.