Matematik

Hjælp tak

22. marts 2012 af lasse1y (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg kunne godt bruge noget hjælp her, fatter sku ikke hvad man skal her??

 

To funktioner  har følgende forskrift:
f(x)=1/2 x+6
g(x)=x^2-4x

Løs ligningen f(x)=g(x) og uligheden  (x)>g(x)

 

hvordan gør man det??

Vedhæftet fil: 1y mat afl13.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2012 af PeterValberg

Sæt f(x) = g(x)

løs denne andengradsligning :-)

Uligheden:

sæt f(x) > g(x)

brug de fundne rødder fra den første delopgave til at svare på uligheden

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.