Matematik

procentstigning??? HJÆLPPPP

22. marts 2012 af hansen1589 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej:)
En potens funktion er givet ved y=4x^3

Hvor mange procent vokser y med, hvis x vokser med 15%? og hvis x vokser med 25%? og hvis x fordobles

Hvilken formel bruger man?, hvordan regner man den ud? + hvad bliver resultatet?:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at starte en ny tråd. Du har allerede opgaven kørende i en anden tråd, hvor du har fået meget udførlig hjælp. Gå tilbage til den oprindelige tråd og fortsæt diskussionen der.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1168686


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2012 af Singlefyren (Slettet)

Du kunne jo prøve et eksempel, f.eks. at udregne y hvis x= 1, og derefter sammenligne hvis x stiger 15% dvs. x=1,15 

 

Husk at det kun gælder tal for x>0.

Husk altid at dobbelttjekke ved at tjekke efter med flere tal.


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Opgaven er diskuteret til ende i den anden tråd.


Skriv et svar til: procentstigning??? HJÆLPPPP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.