Debat

Optagelsesprøve STX

24. marts 2012 af Cherrie (Slettet)

Hey, så har jeg fået brevet om optagelsesprøven til STX, er faktisk ikke så nervøs, men.. jeg kan nemt klare dansk,engelsk og fysik kemi, får selv 10 i fysik/kemi 10i engelsk og 7i dansk. MEN matematik er sgu ikke lige min stærke side der får jeg 4... (JEG SKAL OP TIL MUNDTLIG I ALLE FAG) er der nogen der har kendskab med en optagelsesprøve til STX og kan forklare hvordan det foregår i matematik?


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. marts 2012 af NoraLG (Slettet)

Hej :)

 

Jeg har selv været til optagelsesprøve på STX. Kom op i skriftlig dansk. engelsk og matematik. Enhver idiot kunne bestå. Jeg  ved ikke lige med mundtligt, men sådan var det med det skriftlige. Rektoren sagde jeg klarede mig ok i dansk og engelsk, og dumpede matematik, men kom alligevel ind. Du skal ikke være nervøs


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. marts 2012 af JJ-cool (Slettet)

hvert gymnasie har sin optagelsesprocedure- fra prøver til studieparathedssamtaletest, som det også hedder, og som er en samtale med gymnasiets rektor.Men har selv været eksamintator til mange optagelsesprøver.Om du skal cvære bange afhænger selvfølgelig af dine kompetencer


Svar #3
01. april 2012 af Cherrie (Slettet)

tak for at i gider at svare, skal snart op til prøven, men hvis du dumpede matematik og alligevel kom ind, så tror jeg da også godt at jeg kan :-D


Brugbart svar (2)

Svar #4
15. april 2012 af thelight

men jeg forstår ik hvorfor du ik bare ku kom ind direkte hvis dine karakter er så gode som du udtrykker ? ....jeg mener jeg gik da engang med en pige, og hun var så dum som et bræt og kom ind uden optagelsesprøve....til gengæld havde jeg en veninde som skulle til prøven og dumpede og blev derfor nød til at tage 10 klasse og prøve igen året efter.....men jeg har da aldrig hørt om nogen der får 10,10,7,4 og skal til optagelsesprøve ??


Svar #5
15. april 2012 af Cherrie (Slettet)

Har aldrig fået en forklaring på det, da jeg spurgte min klasselærer sagde hun bare at jeg ikke var god nok i dansk, hvilket i rigtig giver mening da jeg da selv syntes at 7 er OK.

Men jeg har fået brev og er blevet optaget :D


Brugbart svar (2)

Svar #6
17. april 2012 af thelight

Sikke en træls lærer....jeg kender altså mange der lå på 4 og 02 i mange fag som blev sendt i gym uden optagelsesprøve.....men du skal ik altid tro på læreres holdninger på det punkt...lyder dejligt du fik brevet :)


Brugbart svar (2)

Svar #7
22. april 2012 af youshouldrunfaster (Slettet)

Hvis man bliver erklæret uegnet fra folkeskolen, behøver det ikke være pga dine karakterer. Der kan være uvished om du er moden nok til at klare gymnasiet.


Skriv et svar til: Optagelsesprøve STX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.