Matematik

Potenser

26. marts 2012 af Pinkeyyy (Slettet) - Niveau: C-niveau

e) 3^5⋅3^(-7)  
  f) (8^0.5 )^(-6)   
g) (3⋅17)^(-4)

hvad er svarene til de her, har prøvet at regne ud men kan ikke.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2012 af NejTilSvampe

e)

a^p * a^q = a^(p+q)

f)

(a^p)^q = a^(p*q)

g)

(a*b)^p = a^p * b^p


Svar #2
26. marts 2012 af Pinkeyyy (Slettet)

Det forstod jeg ikke meget af


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2012 af 123434 (Slettet)

Et bud:

E) 3^(5+(-7)=3^5-7=3^-2

Bare sæt tallene ind i formlen.


Skriv et svar til: Potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.