Matematik

Isolering

09. april 2012 af prutprut (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

i denne opgave skal jeg isolere a.

Kan ikke få det til at fungere :(

Håber på lidt hjælp?

Vedhæftet fil: opg 1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2012 af HrQuantum (Slettet)

Hm..

A = π * c * (a+b)  ⇔

A/ (π * c) = a + b  ⇔

A/ (π * c) - b = a

 


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.