Matematik

Logaritmer

09. april 2012 af Pinkeyyy (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Vis at summen af logaritmerne til tallene 0,56 og 1,7 er lig med logaritmen til produktet af de to tal.

Hvordan regner jeg den ud, og hvordan finder jeg svaret, hjælp tak (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

log(0.56) + log(1.7) = ______

log(0.56*1,7) =______

 

Er de to svar ens? Brug lommeregner. log kan evt. udskiftes med ln hvis det er nemmere.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. april 2012 af peter lind

Beregn log(0,56*1,7) og log(0,56)+log(1,7)


Svar #3
09. april 2012 af Pinkeyyy (Slettet)

Mange gane tak!!! :) 

Hvad med 

 Vis at differencen mellem logaritmerne til tallene 3,9 og 2,4 er lig med logaritmen til forholdet mellem de to tal

det første er bare at divider, og step to at gange? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

differencen = at minusse.    forholdet =  at dividere.


Svar #5
09. april 2012 af Pinkeyyy (Slettet)

tak for jeres hurtige svar


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. april 2012 af peter lind

log(3,9/2,4)      log(3,9)-log(2,4)


Svar #7
09. april 2012 af Pinkeyyy (Slettet)

Tak for jers svar :)


Skriv et svar til: Logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.