Matematik

Omskrivelse af 2.gradsligninger

16. april 2012 af PernilleJK (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan omskriver man nedestående 2.gradsligning til formen ax^2+bx+c=0?

3x^2+12x+9=x^2+4x+3 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2012 af mathon

 

                            3x2 + 12x + 9 = x2 + 4x + 3

                            2x2 + 12x + 9 = 4x + 3

                            2x2 + 8x + 9 = 3

                            2x2 + 8x + 6 = 0

                            x2 + 4x + 3 = 0


Skriv et svar til: Omskrivelse af 2.gradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.