Matematik

Væksthastighed

19. april 2012 af Lauritsen1312 - Niveau: B-niveau

Jeg har et lille problem med væksthastighed

 

Jeg skal bestemme funktionens væksthastighed i x=5

 

f(x)=-x^2+9

 

Nogen der kan hjælpe? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2012 af peter lind

væksthastighed f'(x)


Svar #2
19. april 2012 af Lauritsen1312

f'(x)=-2x.

Skal jeg så bare sætte 5 ind på x's plads?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2012 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.