Matematik

reducering

23. april 2012 af Jona5336 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej hvordan ville i reducere følgende udtryk:

A(x)=(2x*(-x - 0.5px)) - (p*x^2)/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Sæt x2 uden for en parentes:

A(x) = x2·(-2 -p - (p/2)) = -(2 + (3p/2))·x2


Svar #2
23. april 2012 af Jona5336 (Slettet)

Der hvor der står p skal det være pi :D KAn du ikke prøve at skrive det mere forskrift agtig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jam, så skriv da π i stedet for p:

A(x) = -(2 + (3π/2))·x2

Hvad mener du med "mere forskrft agtig"?


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.