Matematik

Integral

25. april 2012 af Jasada (Slettet)

integral x2+2x/3*sqrt(X^3+3X^2+1)

hjælp, til stamfunktionen af den!!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2012 af peter lind

Brug substitution t = x3 +3x2+1 3 tallet uden for kvadratroden deles der med under kvadratroden ganges der med. Det tvivler jeg på er rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er sikkert sjusket med parenteser. Der er vel tale om

∫ (x2 +2x) / (3·√(x3 +3x2 +1)) dx

Som Peter Lind nævner i #1 benyttes substitutionen t = x3 +3x2 +1 , dt = (3x2 + 6x) dx = 3·(x2 +2x) dx .


Svar #3
25. april 2012 af Jasada (Slettet)

tak men lige så snart jeg så peters svar på denne opgave har jeg selv løst den.


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.