Matematik
værdimængde
23. august 2005 af
pellepeter (Slettet)
Har en funktion der hedder: f(x)=2x+4
hvordan er det nu lige man finder værdimængden??
hvordan er det nu lige man finder værdimængden??
Svar #2
23. august 2005 af Kim Svenningsen (Slettet)
Funktionen er kontinuert og voksende for alle x.
Du indsætter nu hhv. 1 og 5 og får værdierne 6 og 14.
Værdimængden er da [6;14[.
Du indsætter nu hhv. 1 og 5 og får værdierne 6 og 14.
Værdimængden er da [6;14[.
Svar #4
23. august 2005 af pellepeter (Slettet)
Når man så har en funktion der hedder
x=(y-4)/2.
Hvordan finder jeg så definitions mængden?
x=(y-4)/2.
Hvordan finder jeg så definitions mængden?
Svar #5
23. august 2005 af Waterhouse (Slettet)
Du spørger dig selv, om der er nogle værdier x ikke må antage, fordi du så vil stå med et meningsløst udtryk. Typisk skal du sørge for, at der ikke divideres med 0, eller uddrages kvadratrødder af negative tal.
Skriv et svar til: værdimængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
