Matematik

Vektorfelt - integrale

28. april 2012 af Karlen10 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Er helt stuck i følgende opgave:

a) Bestem værdier for a, b og c så værdien af integralet er uafhængig af kurvens forløb mellem dennes endepunkter

http://peecee.dk/upload/view/364121

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2012 af whereab (Slettet)

Bestem a, b og c sådan at F er et gradientvektorfelt


Svar #2
28. april 2012 af Karlen10 (Slettet)

Kan du prøve at guide mig igennem


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2012 af whereab (Slettet)

Benyt at rotationen af et gradientvektorfelt er 0


Svar #4
28. april 2012 af Karlen10 (Slettet)

ja og hvad så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2012 af whereab (Slettet)

Beregn først rotationen af F, og bestem derefter tallene a b og c så Rot(F)=0


Svar #6
28. april 2012 af Karlen10 (Slettet)

ville være rart hvis du lige viste mig, forstår dig ikke helt.


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. april 2012 af whereab (Slettet)

Rotationen bestemmes til Rot(F) = (bx + 3cy2 - 3x - by2,  3y - by,  2x - ax)  så for at Rot(F)=skal a=2, b=3 og c=1.


Skriv et svar til: Vektorfelt - integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.