Afsætning
graf
Mangler lidt hjælp til denne opgave.
Svar #1
29. april 2012 af Andersen11 (Slettet)
Løs først ligningen f(x0) = g(x0) , x0 > 0 , og beregn så
A(M) = 0∫x0 (g(x) - f(x)) dx
Rumfanget af omdrejningslegemet beregnes som forskellen mellem to rumfang:
V(M) = π · 0∫x0 g(x)2 dx - π · 0∫x0 f(x)2 dx
Svar #3
30. april 2012 af Andersen11 (Slettet)
#2
For A(M) bør man angive den eksakte værdi først:
A(M) = (40/3)·((√10) - (√2))
Talværdien for A(M) er korrekt, og V(M) er korrekt.
Svar #5
30. april 2012 af Andersen11 (Slettet)
#4
Udtrykket, jeg gav for A(M) i #3 er den eksakte værdi. Talværdien, som du gav i #2, er en tilnærmet værdi. Man bør skrive
A(M) = (40/3)·((√10) - (√2)) ≈ 23,308
Skriv et svar til: graf
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
