Matematik

hjælp

30. april 2012 af sarajensen12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej søde mennesker,

jeg kan simpelthen ikke forstå denne opgave. Håber at der er nogle som vil hjælpe til:

Du har en eksponentiel udvikling g(x)=5•1,2365x
a) Er g voksende eller aftagende? Forklar.
b) Omskriv g, så grundtallet i fremskrivningsfaktoren er e.

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2012 af mathon

 

     a)
                g(x) = 5•1,2365x         som er voksende da a > 1

     b)
                g(x) = 5•(eln(a))x = e0,212285·x                               

                    


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2012 af peter lind

Du må mene g(x) = 5*1,2365x ellers er det ikke en eksponentiel vækst

a) beregn g(0) og g(1)

b) ekx = (ek)x

 


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.