Matematik

reduktion

03. maj 2012 af lufthansa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan forklarer mig hvordan jeg får 200*S+(450/20000)*(200000000-20000*S-0,5*S^2-S^2)-90/20000*)S^2-0,5*S^2) til at blive 0,009*S^2-250S+4500000

Jeg kan godt få de to sidste led til at passe, med ski'da ikke det første 0,009*S^2 ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2012 af peter lind

Der er parantesfejl i dit udtryk. 2 "(" men 4 ")". Det ser ogs¨mærkeligt ud at du har -0,5*S2 -S2


Svar #2
03. maj 2012 af lufthansa (Slettet)

Er der nogen der kan forklarer mig hvordan jeg får 200*S+(450/20000)*(200000000-20000*S-0,5*S^2-S^2)-90/20000*(S^2-0,5*S^2) til at blive 0,009*S^2-250S+4500000

Jeg men det er fordi det kommer fra et bestemt integral som jeg har løst med grænser s til 20000 og 0 til s, så fremkommer overstående 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man har

200·S+(450/20000)·(200000000-20000·S-0,5·S2-S2)-90/20000·(S2-0,5·S2) =

200·S+(450/20000)·(200000000-20000·S-1,5·S2)-90/20000·0,5·S2 =

200·S +450/10000 -450·S -(675+45)·S2/20000

= -0,036·S2 -250·S +0,045

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. maj 2012 af peter lind

Du har -½S2-S2 = -1,5*S2 og S2-½S2 = ½S2. Samler du sammen med led S2 får du (450/20000)*(-1,5*S2) + 90/20000*½S2 = (90*½ - 450*1,5)*S2/20000 hvilket ikke stemmer med de 0,009


Skriv et svar til: reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.