Matematik

f(x)=ln(2x^2)+4

09. maj 2012 af rosted2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

sidder og tumler med en opgave hvor de ønsker at finde kordinaterne på grafen f, hvor der er vandret tangent og der nogen der kan hjælpe mig i gang?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2012 af peter lind

Når der er vandret tangent er f'(x) = 0; men rent faktisk har funktionens graf ingen vandret tangent. Har du tastet opgaven korrekt ind ?


Svar #2
09. maj 2012 af rosted2 (Slettet)

sorry havde glemt det sidste x efter 4


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. maj 2012 af nielsenHTX

#2 ok, ændre ikke på hvad du skal, det har bare en løsning nu :) 


Svar #4
09. maj 2012 af rosted2 (Slettet)

ja men kan du hjælpe mig i gang er gået helt istå

 


Brugbart svar (2)

Svar #5
09. maj 2012 af peter lind

Find f'(x) og løs ligningen f'(x) = 0


Skriv et svar til: f(x)=ln(2x^2)+4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.