Matematik

Problemløsning - hjælp

13. maj 2012 af tobiasbrammer (Slettet) - Niveau: 9. klasse

For A -formaterne gælder at: b/l = 1/2 * l/b                   b: bredde       l: længde

Vis, at forholdet mellem bredde og længde er 1/kvadratrod2

 

Nogen der kan hjælpe mig, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal!

Tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. maj 2012 af peter lind

Kald forholdet b/l for x. Du har så x = ½*l/b = ½/(b/l) = ½/x


Svar #2
13. maj 2012 af tobiasbrammer (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Problemløsning - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.