Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Årlig nettobetaling - HJÆLP!!!!

15. maj 2012 af Blueiebold (Slettet)

Sidder og skal lave et årsprojekt og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan man regner den årlige nettobetaling ud? 

Jeg mangler virkelig hjælp, nogen der kan hjælpe mig? :-)

Opgaven går ud på at jeg skal beregne den årlige nettobetaling som B&O opnår ved en investering. 

Indkøbspris: 10.000.000 Kr.
Fragtomkostninger: 200.000 Kr.
Installationsomkostninger: 150.000 Kr.
Scrapværdi: 500.000 Kr.
Levetid: 5 År.
Dækningsbidrag: 5.500.000 Kr.
Afskrives lineære over: 5 År.
Der ansættes en mand, til en løn på 300.000 Kr. om året.
Kalkulationsrente: 10 %

Anskaffelsespris = Indkøbspris: 10.000.000 Kr. + Fragtomkostninger: 200.000 Kr. + Installationsomkostninger: 150.000 Kr.

Årlig afskrivning = Anskaffelsespris-scrapværdi / levetid i antal år = 1970000

Det er hvad jeg har fået lavet indtil videre, håber der er en eller flere der kan hjælpe mig videre herfra?

 


Skriv et svar til: Årlig nettobetaling - HJÆLP!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.