Spansk

MEGET nemt spansk ..Hej er der nogen der kan se om jeg har skrevet den rigtig oversættelse..

15. maj 2012 af LineLine12 (Slettet)

A.Repetition af artikler (kendeord) §2 og possessive pronomener (ejestedord) § 5.6. Oversæt til spansk.
• En far = un padre
• En mor = un madre
• Lejligheden = apartamanto
• Maden = comida
• Min datter = Mi hija
• Vores penge = nuestro dinero
• Hendes huse = su casa
• Et land = un país
• Hånden= poco a poco
 


Svar #1
15. maj 2012 af LineLine12 (Slettet)

A.Repetition af artikler (kendeord) §2 og possessive pronomener (ejestedord) § 5.6. Oversæt til spansk.
• En far = un padre
• En mor = un madre
• Lejligheden = apartamanto
• Maden = comida
• Min datter = Mi hija
• Vores penge = nuestro dinero
• Hendes huse = su casa
• Et land = un país
• Hånden= poco a poco

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. maj 2012 af jbmm (Slettet)

Se mine rettelser her:

 https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1193415

 


Skriv et svar til: MEGET nemt spansk ..Hej er der nogen der kan se om jeg har skrevet den rigtig oversættelse..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.