Matematik

renteregning / annuitetslån

15. maj 2012 af baaby (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der en der kan forklare mig i dette opgave?

Sidder med en veninde og vi kan ikke finde ud af det.


1:  Beskrivelse af gældsformlen, og hvilke spørgsmål der kan besvares ud fra den.
2: En beskrivelse af metoden til bestemmelse af månedlige renter ud fra den årlige rente. Samt en beskrivelse af bestemmelse af årligrente ud fra månedlig rente.
3:  Regneark der viser et afbetalingsskema

 

Vi håber på hjælp med en forklarende teks :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2012 af peter lind

slå op i din bog


Svar #2
15. maj 2012 af baaby (Slettet)

Vi kan ingenting finde i bogen, kun gældsformlen  :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2012 af Znk (Slettet)

Rentersrente ville måske være det du skal bruge :)


Svar #4
16. maj 2012 af baaby (Slettet)

Jeg skriver herinde for jeg ikke selv kan finde ud af det, skriver ikke herinde for at få at vide at det står i min bog?!

- er der nogle der vil hjælpe mig? Dem der ikke gider, vær' venlig og ikke kommentarer denne indlæg, fordi jeg har brug for hjælp og ikke brug for at få at vide at stå i min bog.

- tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. maj 2012 af mathon

2: En beskrivelse af metoden til bestemmelse af månedlige renter ud fra den årlige rente. Samt en beskrivelse af bestemmelse af årligrente ud fra månedlig rente.

                                                     (1+rmåned)12 = 1+rår

             hvoraf
                                                     rår = (1+rmåned)12 - 1

             og

                                                     rmåned = (1+rår)1/12 - 1
                                                                                           


Svar #6
16. maj 2012 af baaby (Slettet)

#5 tak, har du et eksempel? :)


Brugbart svar (1)

Svar #7
20. maj 2012 af mathon

   0,2% månedligt
   giver
                                  rår = (1+rmåned)12 - 1  = 1,00212 - 1 = 0,024266 = 2,4266%


   3 % årligt
   giver
                                  rmåned = (1+rår)1/12 - 1  = 1,031/12 - 1 = 0,002466 = 0,2466%


Svar #8
20. maj 2012 af baaby (Slettet)

hvad er det for nogle tal du sætter ind?


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. maj 2012 af mathon

            0,2% = 0,002

            3% = 0,03


Svar #10
20. maj 2012 af baaby (Slettet)

ja men på dansk med ord, hvad er det? hvad er opgaven, og hvad har du gjort?


Svar #11
20. maj 2012 af baaby (Slettet)

???


Skriv et svar til: renteregning / annuitetslån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.