Latin

Differentialligning - logistisk vækst

19. maj 2012 af Formelsamling (Slettet) - Niveau: A-niveau

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF09/Eksamen/Eksamensopgaver/Stx/090812_opgave_matA_stx.ashx

Hvordan løser jeg opgave 10 i eksamenssættet? Den er lidt kontroversiel i forhold til, at man ikke kender konstanten K i differentialligningen. 

Hvordan bestemmer jeg K ? Hvad skal jeg taste ind på TI89?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2012 af mathon

 

                                            2000 = 4·10-6·104·(K - 104)


Svar #2
19. maj 2012 af Formelsamling (Slettet)

Det giver jo et helt urimeligt stort tal .. 5*10^12


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. maj 2012 af mathon


                                            2000 = 4·10-6·104·(K - 104)

                                            k = 60000


Skriv et svar til: Differentialligning - logistisk vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.