Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Isokvant hældning

28. maj 2012 af Haider7 - Niveau: Universitet/Videregående

Lad os antage at vi har følgende produktionsfunktion for en isokvant: K = 2L^3 + 6L^2 + 8L, hvor K = kapital og L = arbejdskraft Vi vil gerne finde MRTS ( substitutionsforholdet mellem K og L. MRTS findes som: MRTS=-∂K/∂K/(∂K/∂L). Nogen der kan hjælpe?


Svar #1
28. maj 2012 af Haider7

???


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. maj 2012 af Walras

Producerer du kapital med arbejdskraft? Hvor er output?


Svar #3
31. maj 2012 af Haider7

Jeg vil blot vide at hvis jeg har ovenstående isokvant og skal finde hælddningen på den, hvad den så vil give?


Skriv et svar til: Isokvant hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.