Debat

Hvordan foregå, DIO eksamen?

29. maj 2012 af MacdanielLion (Slettet)

Hej'

Jeg er ved at forberede mig til DIO eksamen, men har ingen idé om hvordan denne eksamen kommer til at foregå.
Er der nogen der kan hjælpe mig med dette vil jeg sætte virkelig stor pris på det.

TAK


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. maj 2012 af px1000 (Slettet)

Så vidt jeg husker startede det - for mit vedkommende - med en oplæg på ca. minutter, efterfulgt af en samtale med censor og lærer. DU skal tænke på at samtalen tager udgangspunkt i dit stof (din dio-opgave + præsentation) og selvfølgelig de fundamentale baggrundstof forbundet hermen.  Hvad DU skal bruge dit oplæg afhænger i høj grad af din opgave. 

- Hvad slutter din opgave af med/ligger op til ? Hvis du overvejer dette nærmer -  også i forhold til problemstillingen og opgaven i heled, så vil du bedst muligt kunne finde frem til det du skal fordybe dig i din præsenation. 

Hvis der i din opgave er en skævvdringning i din fordeling af fagene, kan det muligvis være en fordel at please den censor eller lærer der vil være til stede. Henholdsvis censor og læreren vil repræsentere hver sit fag (udangspunktet i din opave). Jeg siger ikke du skal lave nogle drastiske vendinger i forhold til din opgave, men det kan være en fordel at du viser, at begge fag har været relevante i forhold til din opgave og den måde du har valgt fagebe skal komplementere hinanden.

Det metodiske er funamentetet i dio-en, så det skal der være styr på, hvis du har en skrap censor / lærer og du ellers vil have 12 :-)


Skriv et svar til: Hvordan foregå, DIO eksamen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.