Matematik

stamfunktion

31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej :)

En funktion  F  er givet ved 
F(x)=x^6*e^x+3

gør rede for hvilken af nedestående funktioner F er satmfunktion til 

f(x)=6x^5*e^x 

f(x)=6x^5*e^x+x^6*e^x

f(x)=6x^5*e^x+x^6

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2012 af jnl123

prøv og differentier F(x). Så får du f(x)

altså F'(x) = f(x)


Svar #2
31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet)

Reducér udtrykket (p+q)^2 -(p^2-q^2)-2pq


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2012 af jnl123

gang den første parentes ud og "reducér"


Svar #4
31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet)

jeg får den til at være 2q^2 jeg ved ikke om det passer


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2012 af jnl123

det får jeg også!


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. maj 2012 af mossegaard (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. maj 2012 af mossegaard (Slettet)

Hej, 

Jeg kan se at opgaven er fra dagens studentereksamen i matematik A. Jeg valgte den i midten. Du differentierer X6*e+ 3. Du skal bruge den lange formel: 

 


Svar #8
31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet)

jeg skrev at det var den sidste ,men ved ikke om den er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #9
31. maj 2012 af jnl123

 

f(x)=6x^5*e^x+x^6*e^x    er den rigtige


Brugbart svar (0)

Svar #10
31. maj 2012 af mossegaard (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #11
31. maj 2012 af mossegaard (Slettet)

SKEEEEEL


Svar #12
31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet)

det vil sige at nummer 3 er forkert eller hvad ?


Svar #13
31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet)

Bestem kvartilsættene, og sammenlign fordelingen af kommunernes personbeskatning
i de to år 2007 og 2011 ved hjælp af de to boksplot ?

kan i ikke skrive hvad i skrev til opgave 7 


Brugbart svar (0)

Svar #14
31. maj 2012 af mossegaard (Slettet)

Skelskov 


Svar #15
31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet)

hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #16
31. maj 2012 af mossegaard (Slettet)

Nr. 3 er forkert, det er nr.2 der er den rigtige løsning.!


Svar #17
31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet)

kan du hjælp med opgave 7 og 8 ?


Svar #18
31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet)

hallooooooooooooooooooooooooo :)


Brugbart svar (0)

Svar #19
31. maj 2012 af mossegaard (Slettet)

Jeg kan godt hjælpe dig hvis du er fra dragør! og kører i ford.


Svar #20
31. maj 2012 af Mikkel2345 (Slettet)

hahahahahha 


Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.