Support

Smådetaljer ved formatteringen af lange opgavetråde

01. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

For ca. nogle måneder siden ændredes præsentationen af lange opgavetråde i Lektieforum således, at der nu vises 20 indlæg ad gangen med kontrolknapper nederst på hver side til at navigere mellem de enkelte sider i tråden. Det er ganske fint, for det giver en lettere visning af lange tråde.

Men: jeg har med tiden observeret nogle mindre problemer i forbindelse med optælling og andre detaljer i forbindelse med den nye formattering, som måske bør ændres:

1) Teksten ved kontrolknapperne oplyser, at der er i alt, f.eks. 90 svar, og at der vises 20 svar per side. Kigger man det nærmere efter, indeholder den første side imidlertid kun 19 svar, mens de følgende fyldte sider indeholder 20 svar. Og går man til enden af tråden, finder man, at tråden rent faktisk kun indeholder 89 svar. Det kan måske skyldes, at trådens oprettertekst #0 tælles med blandt svarene.

2) I forbindelse med redigeringen af et svarindlæg inden for de første 10 min i en sådan lang tråd har jeg fundet, at man efter tryk på "Rediger" bliver sendt tilbage til første side af tråden, og at man kun kommer tilbage til redigeringsboksen med dette indlæg i ved at trykke på nummerknappen for den sidste side; trykker man på linket "Klik her for at gå til den sidste side", får man ikke mulighed for at redigere indlægget.

3) Jeg har også fundet, at hvis man er i gang med at skrive et svar i en tråd, som er nået til et sideskift (det indlæg, man er ved at skrive, vil blive et indlæg på en ny side), og hvis det netop hænder, at en anden bruger samtidig skriver et nyt svar, som når at blive oprettet, inden man selv får oprettet dette nye indlæg, så mister man hele det indlæg, man havde forfattet i redigeringsboksen.

Der skulle være lidt at kigge på i en sen nattetime.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2015 af thomaslarsen92Arocket (Slettet)

jeg vil mene, at det ikke er i orden at stille en masse opgaver til moderaterne i en sen nattetime

men ellers noget godt input


Skriv et svar til: Smådetaljer ved formatteringen af lange opgavetråde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.